Emporea forum
http://forum.emporea.org/

błąd przy czarach
http://forum.emporea.org/viewtopic.php?f=168&t=3819
Page 1 of 1

Author:  Bezimienny [ Tue Jan 19, 2016 8:57 am ]
Post subject:  błąd przy czarach

Przy podglądzie czaru widać statystyki na obecnym poziomie i na następnym. Jest tylko jeden problem te na wyższym levelu nie pokrywają się z rzeczywistym wyższym levelem(koszt many i zasięg czaru):
podaję przykład
http://prntscr.com/9rzz1f level 3 i statystyki na 4 levelu
http://prntscr.com/9rzzao rzeczywisty level 4
każdy czar, w którym zmienia się zasięg i koszt many ma to samo

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/